Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

lipas; säästölipas

fyysinen kuvaus: Korkeahkoa, pientä harjakattoista taloa muistuttava alustalla seisova lipas. Talo maalattu punaisella ja vihreällä koristeena vuosisadan vaihteen asuihin pukeutuneita lapsia vanhempineen katselemassa eläintarhan apinahäkkiä.

alustalla, talossa puna-vihertäväraitainen harjakatto. Talon alaosassa lapsia ja aikuisia vuosisadan vaihteen asuissa kohokuviollisina, sivuilla katselijoita. Talon seinät kaltereita jäljittelevien raitojen ja oksilla kiipeilevien apinoiden peittämät.

Talon katolla näkyy kolme apinaa maalatuista kalteriaukoista. Katon toisessa lappeessa raha-aukko, toisessa avaimenreikä Apinatalo on kiinnitetty kuudella kääntöpidikkeellä jalustassa oleviin ka- peisiin reikiin.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lipas; säästölipas

Tallennettuna: