Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kesäinen kahvihetki Nikkilän sairaalan alueella

sisällön kuvaus: Kesäinen kahvihetki Nikkilän sairaalan alueella. Ryhmä istuu ruohikolla maassa. Heidän keskellään on matalalla tasolla on pöytäliina, astioita ja pannumyssy. Vasemmalla on Albin Rouhiainen piippu suussaan. Ryhmän keskellä on valkoisessa puserossa Aino

Rouhiainen.

Oikealla istuu Albinin äiti Eevastiina huivi päässään.

Rouhiaiset työskentelivät Nikkilän sairaalassa 1920-1930 -luvuilla ja ohjasivat potilaiden työterapiatyöskentelyä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kesäinen kahvihetki Nikkilän sairaalan alueella

Tallennettuna: