Haku

Maunula-talon aula koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Maunula-talon aula koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana

sisällön kuvaus: Maunula-talon aula koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Maunula-talossa sijaitseva Maunulan kirjasto avautui koronasulun jälkeen rajatusti asiakkaille 13.5.2020. Ainoastaan kirjojen lainaus, varausten nouto ja kirjojen palautus oli

sallittua.

Muut Maunula-talon tilat olivat vielä suljettuja asiakkailta, ja ne oli eristetty kirjaston sisäänkäynnistä koronaohjeistuksia ja tiedotteita sisältävillä hyllyköillä ja A-tauluilla. Sisäänkäynnin vieressä olevalla pystypöydällä on käsidesipullo.

Tallennettuna: