Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

katselulaite; Walt Disney'n televisio; ja kuvalaattoja

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen, litteä pahvikotelo, auki kummastakin päästä. Päällä televisioruutu, aukko, jossa tiheän mustaraitaista sellofaania.

"Ohjelmat" suorakaiteen muotoisia pahvilevyjä, joissa piirroshahmot osittain tiheästi raidoitettu tai piirretty katkoviivoilla. 4 värillistä;1, 3, 4

, 5 ja 4 mustavalkoista; 1, 2,3, 5 Kotelon päällä Aku Ankan kuva nimikkolehtensä kädessään; AKU ANKKA esittelee Walt Disney'n TELEVISION. "Ohjelmissa" Walt Disneyn piirroshahmoja.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

katselulaite; Walt Disney'n televisio; ja kuvalaattoja

Tallennettuna: