Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

väestönaamari; kaasunaamari

fyysinen kuvaus: Kantonauhalla varustetussa ruskeassa mustuneessa pahvikotelossa pientä kokoa, L, oleva vihertävänharmaa kuminen väestönaamari, jonka kasvohupun sisällä muotopahvissa vihreä kierrekantainen suodatin. Kaksi lasista silmäaukkoa, jotka

reunustettu paksummalla kumilla. Edessä musta soikea muoviosa, jonka yläosaan suodatin kiinnitetään kiertämällä. Takana kiristysremmi. Suodatinosa vihreäksi maalattua metallia, sisällä

metalliverkko ja kangasta, ulkopohjassa reikiä.

Väestönaamarin /39 käyttö- ja huolto-ohjeet on painettu kotelon sisäpuolelle. Kotelon sisäkulmassa on naamarin kasvohupun hoitoainepussi ja flanellinen rullattu kangaspala (hoitoaine sisällä ? ).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

väestönaamari; kaasunaamari

Tallennettuna: