Haku

Rakennustyömaan aluetta rajaa aita, johon on maalattu paljon tägejä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rakennustyömaan aluetta rajaa aita, johon on maalattu paljon tägejä

sisällön kuvaus: Rakennustyömaan aluetta rajaa aita, johon on maalattu paljon tägejä. Etualalla näkyy ulkoilureitin reunaa, ruohikkoa, johon on pudonnut paljon keltaisia lehtiä. Aidan takaa nousee vielä tekeillä oleva pienehkö harmaatiilinen rakennus

Turunlinnanpolun

varresta. Vasemmassa laidassa Itäkeskuksen kulttuurikeskus Stoa, Turunlinnantie 1, oikealla taustalla kerrostaloja Olavinlinnantien varressa.

Tallennettuna: