Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Oikealla roomalaiskatolinen Pyhän Henrikin katedraali, arkkitehti Ernst Bernhard Lohrmann 1860, Paavalinkatu (nyk

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Oikealla roomalaiskatolinen Pyhän Henrikin katedraali, arkkitehti Ernst Bernhard Lohrmann 1860, Paavalinkatu (nyk

sisällön kuvaus: Oikealla roomalaiskatolinen Pyhän Henrikin katedraali, arkkitehti Ernst Bernhard Lohrmann 1860, Paavalinkatu (nyk. Pyhän Henrikin aukio 1) ja vasemmalla ns. Spåren huvila, nykyinen Itäinen Puistotie 1, kuvattuna Ullankadulta eteläkaakkoon. Kirkon

vieressä

on hevosia aidatulla laitumella ja puutavarapinoja. Puuhuvila on purettu, ja sen paikalla on Marmoripalatsina tunnettu rakennus, arkkitehti Eliel Saarinen 1918.

Tallennettuna: