Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kumpulan koulukasvitarha, Vähänkyröntie 3 - 6, Käpylä, kuvattu itäkoillisen suuntaan

sisällön kuvaus: Kumpulan koulukasvitarha, Vähänkyröntie 3 - 6, Käpylä, kuvattu itäkoillisen suuntaan. Kesälomiaan viettävät opettajat järjestivät koulukasvitarhalla kesäleirejä koululaisille vuodesta 1928 alkaen. Nykyään leiri-, kerho- ja työpajatoimintaa jatkaa

Lasten

ja nuorten puutarhayhdistys ry. Taustalla näkyy Kumpulan siirtolapuutarhan porttirakennus, Kalervonkatu 1 a.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kumpulan koulukasvitarha, Vähänkyröntie 3 - 6, Käpylä, kuvattu itäkoillisen suuntaan

Tallennettuna: