Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

puku; toisen päivän puku; naisen

fyysinen kuvaus: Morsiamen 2-osainen toisen päivän villapuku (yläosa, alaosa ja alushame) vuodelta 1906. Puvun on valmistanut helsinkiläinen ompelija Hulda Bäckman. Tyköistuva miehusta tuettu luilla (3). Laakakaulus, edestä auki, kiinnitetään 10 vuorottelevalla

hakas-silmulla. Poimutetuissa hihoissa

olkapäillä puhvit. Vuori. Vuorillinen hame alaspäin levenevä. hameessa tasku. Vaaleansininen villakangas. Hihansuissa röyhelö, miehustassa ja kauluksen ympärillä xxx;

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puku; toisen päivän puku; naisen

Tallennettuna: