Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

tuoli; pikkutuoli

fyysinen kuvaus: Puolisuunnikkaan muotoinen istuin kahdesta laudasta, suora sarja. Balusterimainen litteä selkälauta, otsalauta hieman kaareva, alhaalla suora välipuu. Suorat sivupuut jatkuvat takajalkoina. Jalat suorat. Jalkojen ja selkänojan sivupuiden kulmat

liitoskohtia lukuun ottamatta viistetty. Alhaalla yksinkertainen jalkainkehä. Selkä rokokoo-, jalkaosa renessanssityyppinen. Selkänojan otsalaudan alareunassa, välipuun molemmissa reunoissa, sekä sarjan alareunassa kapeat uurteet. Maalattu

ruskeaksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tuoli; pikkutuoli

Tallennettuna: