Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Laajasalon Tahvonlahdenniemen ulkoilualueelle metsään pystytetty ilmoitustaulu, joka kertoo alueen kaavoitussuunnitelmista ja niiden vaikutuksesta paikalliseen luontoon

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Laajasalon Tahvonlahdenniemen ulkoilualueelle metsään pystytetty ilmoitustaulu, joka kertoo alueen kaavoitussuunnitelmista ja niiden vaikutuksesta paikalliseen luontoon

sisällön kuvaus: Laajasalon Tahvonlahdenniemen ulkoilualueelle metsään pystytetty ilmoitustaulu, joka kertoo alueen kaavoitussuunnitelmista ja niiden vaikutuksesta paikalliseen luontoon. Kovalevystä tehtyyn ilmoitustauluun on niitattu kiinni alueen kartta ja

tekstejä,

joissa kerrotaan, miten alueen luonto muuttuu kaavan toteutuessa. Lisäksi tauluun on kirjoitettu mustalla tussilla asiasta kertova teksti.

Tallennettuna: