Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kolme rivissä seisovaa sähkökaappia, jotka on maalattu kirkkain värein

sisällön kuvaus: Kolme rivissä seisovaa sähkökaappia, jotka on maalattu kirkkain värein. Reunimmaisiin on maalattu myös eläinhahmoja. Kaappien ohi on kävelemässä nuori mies ja nuori nainen, joka ulkoiluttaa pientä koiraa. Sähkökaapit ovat Albertinkadun ja

Bulevardin

risteyksessä Albertinkatu 23 - Bulevardi 30. Vasemmalla jalankulkijoiden takana olevan kaari-ikkunan päältä erottuu Kiinteistö Oy Falkenin soikea kyltti.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kolme rivissä seisovaa sähkökaappia, jotka on maalattu kirkkain värein

Tallennettuna: