Haku

rakennuspiirustus, Pohjoisesplanadi 19 / Unioninkatu 28; Dessein till H. Handelsman Uschakoffs StenHus Byggnad i Helsingfors författad af underteknad

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rakennuspiirustus, Pohjoisesplanadi 19 / Unioninkatu 28; Dessein till H. Handelsman Uschakoffs StenHus Byggnad i Helsingfors författad af underteknad

sisällön kuvaus: Unioninkatu 28 ja P.Esplanadi 19. Kauppias G. Uschakoffin talo. Julkisivut Pohjoisesplanadille ja Unioninkadulle sekä leikkauspiirros.

Ruotsinkielinen teksti:

otsikko: Dessein till H. Handelsman Uschakoffs StenHus Byggnad i Helsingfors författad af underteknad

Julkisivu Pohjoisesplanadille: Facade åt Esplanaden

Julkisivu Läntiselle kirkkokadulle (nyk. Unioninkatu): Facade åt Wästra Kyrkogatan

Leikkauspiirros: Profil efter Linien AB:plan

Oikeassa alakulmassa tekijän nimimerkintä ja päiväys: Helsingfors d. 1. Maij 1815.

Pehr Granstedt

Kuvan alla mittakaava kyynärinä (alnar).

Tallennettuna: