Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

teatteriohjelma, mainos; Pastori Jussilainen, Iso-Matti ja Pikku-Matti, Umpisolmu, Jenssenin perhe

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

teatteriohjelma, mainos; Pastori Jussilainen, Iso-Matti ja Pikku-Matti, Umpisolmu, Jenssenin perhe

sisällön kuvaus: Lauantaina 19141226

Pastori Jussilainen 4-näytöksinen huvinäytelmä, kirj. Gustaf v. Numers. Suomennos. Mia Backman, Nimismiehen rouvan osassa.

Iso-Matti ja Pikku-Matti Satunäytelmä 7:ssä kuvaelmassa, kirj. Gustaf af Geijerstam

Sunnuntaina 19141227

Umpisolmu eli Asarias Pölläsen avioliitto 3-näytöksinen huvinäytelmä, kirj. Martti Vuori

Jenssenin perhe 4-näytöksinen näytelmä, kirj. Edgar Hoyer. Suom. Aarne Orjatsalo

Tallennettuna: