Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

suojanaamari; kaasunaamari; väestönaamari malli 39

fyysinen kuvaus: Nuhraantuneessa kantonauhalla varustetussa vaaleassa pahvikotelossa suurinta kokoa, M(iesten), oleva vihertävänharmaa kuminen väestönaamari, jonka kasvohupun sisällä muotopahvissa vihreä kierrekantainen suodatin. Väestönaamarin /39 käyttö- ja

huolto-ohjeet on painettu kotelon sisäpuolelle. Kotelon sisäkulmassa on ollut sinetöity naamarin kasvohupun hoitoainepakkaus (murrettu ja avattu luetteloidessa).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

suojanaamari; kaasunaamari; väestönaamari malli 39

Tallennettuna: