Haku

Helsingin yliopiston voimistelulaitoksen suihkuhuone, Kasarmikatu 24.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin yliopiston voimistelulaitoksen suihkuhuone, Kasarmikatu 24.

sisällön kuvaus: Helsingin yliopiston voimistelulaitoksen suihkuhuone, Kasarmikatu 24. Vasemmalla näkyvät seinäkkeiden erottamat suihkut, takaseinällä on kolme matalaa allasta ja vesihanat. Tilaan tulee valoa kattoikkunasta. Nykyään talossa toimii Arkkitehtuurimuseo (vuoteen 2012 asti Suomen rakennustaiteen museo).

Tallennettuna: