Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Jätteitä rakentamattomalla alueella Hermanninrannan ja Verkkosaaren pohjoisosan rajalla.

sisällön kuvaus: Hoitamattoman pusikon ympäristöön on jätetty muun muassa huonekaluja, vaatteita ja puutavaraa. Mies nostaa lautaa maasta. Keskellä on sähkökeskus, jonka pintaan on maalattu tägejä. Verkkosaaren pohjoisosan rakennetaan 2020-luvulla asuinalue noin 3 600 asukkaalle. Vasemmalla puiden takana rakenteilla olevia, ja keskellä jo valmiita asuinkerrostaloja Verkkosaaren eteläosassa. Niiden takana Kalasataman tornitalot Loisto, Majakka ja Lumo One.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Jätteitä rakentamattomalla alueella Hermanninrannan ja Verkkosaaren pohjoisosan rajalla.

Tallennettuna: