Haku

Näkymä Hernesaaresta; piirros

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Hernesaaresta; piirros

sisällön kuvaus: Näkymä Hernesaarestea Munkkisaaren yli. Etualalla kalliota, oikealla näkyy kulmaa piharakennuksesta. Pensaiden takana satulakattoinen asuinrakennus, jonka edessä rannassa kaksipurjeinen purjevene. Taustalla Munkkisaari sekä kaupungin rantaviivaa.

Vasemmalla Hietalahtea, oikealla Hylkeenpyytäjänkadun kivirakennuksia. Munkkisaaressa erottuu keskellä tehdasrakennus (vanha nahkatehdas), ympärillä matalampia muita rakennuksia.

Tallennettuna: