Sökning

SOK:n Helsingin tehtaat, arkkitehti Erkki Huttunen 1934 - 38, Sturenkatu 17-19, Vallila

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

SOK:n Helsingin tehtaat, arkkitehti Erkki Huttunen 1934 - 38, Sturenkatu 17-19, Vallila

sisällön kuvaus: SOK:n Helsingin tehtaat, arkkitehti Erkki Huttunen 1934 - 38, Sturenkatu 17-19, Vallila. Näkymä sisäpihalle lastauslaitureineen. Vasemmassa reunassa Talbot 1510 -henkilöauto. Taustalla oikealla näkyvät konttorirakennukset, Pääskylänkatu 12 (nykyään

Satamaradankatu 1) ja Fleminginkatu 36. Korttelin

poikki valmistui mittava uudisrakennus vuonna 1991.

Sparad: