Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Hakaniemen sillan rakennustyömaa kuvattuna kohdasta, jossa silta eteläpäässä kääntyy kohti vastarantaa ja ylittää Siltavuorensalmen

sisällön kuvaus: Hakaniemen sillan rakennustyömaa kuvattuna kohdasta, jossa silta eteläpäässä kääntyy kohti vastarantaa ja ylittää Siltavuorensalmen. Laudasta tehtyjä työmaan tukirakenteita näkyy joka puolella, betoniraudoitusta sillan sivu- ja päällysrakenteissa.

Telineillä on työmiehiä töissään. Taustalla taivaanrannassa Siltavuorensalmen toisella puolen näkyy Hakaniemenkatu 5, 7, 9, 11.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hakaniemen sillan rakennustyömaa kuvattuna kohdasta, jossa silta eteläpäässä kääntyy kohti vastarantaa ja ylittää Siltavuorensalmen

Tallennettuna: