Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Marjaniemen ryhmäpuutarha, "Omenatie 87", palsta n:o 87, kuvassa Väinö Nurminen, Dagny Bergman, Lasse Bergman, Inga Bergman, Anny Bergman ja Marjatta Nurminen

sisällön kuvaus: Marjaniemen ryhmäpuutarha, "Omenatie 87", palsta n:o 87, kuvassa Väinö Nurminen, Dagny Bergman, Lasse Bergman, Inga Bergman, Anny Bergman ja Marjatta Nurminen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Marjaniemen ryhmäpuutarha, "Omenatie 87", palsta n:o 87, kuvassa Väinö Nurminen, Dagny Bergman, Lasse Bergman, Inga Bergman, Anny Bergman ja Marjatta Nurminen

Tallennettuna: