Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Keisarillinen Suomen senaatti, ns, Amiraalisenaatti, senaatin suuressa kokoussalissa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Keisarillinen Suomen senaatti, ns, Amiraalisenaatti, senaatin suuressa kokoussalissa

sisällön kuvaus: Keisarillinen Suomen senaatti, ns, Amiraalisenaatti, senaatin suuressa kokoussalissa. Pöydän päässä vasemmalla kenraalikevernööri F. A. Seyn ja oikealla talousosaston varapuheenjohtaja kamariherra, todellinen valtioneuvos Mihail Mihailovitsh

Borovitinov. Senaattorit vasemmalta: Koski, Auer, Ruusuvaara, Helanen, Pesonen, Anneberg, Liuksiala, Andersin, Saarikoski. Senaattorit oikealla: Brofelt, Strandman, Ganskau, Rainesalo, von Kothen, Kraatz, kreivi Berg, Semenov, Baranovski,

Wirenius.

Seisomassa virkamies Varfolomejev. Taustalla vas. istumassa prokuraattori Kazanski.

Tallennettuna: