Haku

riipus; kaulakoru; Le Grand Sancy - jäljennös, ketju ja säilytysrasia

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

riipus; kaulakoru; Le Grand Sancy - jäljennös, ketju ja säilytysrasia

fyysinen kuvaus: Munanmuotoinen, briljanttihiottu kristalli, joka on kiinnitetty kiven muotoa myötäilevään hopeakehykseen. Kehyksen yläosassa on pieni kiinteä rengas, jonka läpi on pujotettu

lukollinen, isosilmukkainen hopeaketju. Kehyksessä 11 pisaranmuotoista kohokuviokoristetta. Kehyksen taustapuolella kullattu sileä reunus. Kopio Le Grand

Sancy -timantista.

Rasia päällystetty mustalla mokalla, kulmat pyöristetyt. Kupera kansi vuorattu valkoisella duchesse-silkillä, jossa kultakirjaimin TILLANDER. Alusta mustaa silkkisamettia.

Tallennettuna: