Haku

Näkymä rva Alina (Liina) Hertellin kotiin Galitzininkatu 16:ssa (nyk

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä rva Alina (Liina) Hertellin kotiin Galitzininkatu 16:ssa (nyk

sisällön kuvaus: Näkymä rva Alina (Liina) Hertellin kotiin Galitzininkatu 16:ssa (nyk. Juhani Ahon tie). Keskellä lattiaa on nelikulmainen pöytä, jota ympäröivät kolme tuolia ja sohva. Oikealla nurkassa näkyy keinutuoli, vasemmalla nurkassa vaalea kaakeliuuni.

keskellä

huonetta riippuu katosta öljypolttoinen valaisin, jota ympäröivät kynttilät. Seinillä on sekä maalauksia että valokuvamuotokuvia. Oikealla keinutuolin vierestä pilkottaa seinällä roikkuva kitara. Lattialla näkyy iso matto. Valo saliin tulee

oikeassa

reunassa olevasta ikkunasta, jonka edessä on kukkamaljakko korkealla jalustalla.

Tallennettuna: