Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muki; Hetkiä Kotikaupunki; Kaupunki, malli Teema

fyysinen kuvaus: Kartiomaisesti ylöspäin levenevä muki. Kaareva korva. Malli Teema, koriste Kaupunki (/ Keskusta). Kyljessä valkoisella pohjalla monivärinen tyylitelty kuva, jossa helsinkiläisiä, rakennuksia ja torneja, mm. Arabian tehdas, sekä mm. raitiovaunu.

Mukin korvassa kuminauhalla Arabian WDC-suomen- ja englanninkielinen esittelylappu.

Kyljessä viivakooditarra, teksti suomeksi ja englanniksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muki; Hetkiä Kotikaupunki; Kaupunki, malli Teema

Tallennettuna: