Haku

lipasto

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lipasto

fyysinen kuvaus: Nelilaatikkoinen lipasto, jossa pallojalat. Pöytälevy on profiloitu ja pyöristetty kolmelta sivulta. Kauttaaltaan taustaa lukuun ottamatta viilutettu ja intarsiakoristeltu.
Helat vaihdettu, jälkiä aikaisempien kiinnityksestä. Lukot upotettu laatikoiden sisäreunaan, kuten 1700 -luvun alkuun toteutettiin. Lukot näyttävät myös vaihdetuilta, jälki kannessa ja laatikoiden etusarjassa. Jalat sorvattu. Laatikot paperoitu 1970-luvun hyllypaperilla.

Tallennettuna: