Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Toinen pääsiäispäivä Viikissä koronapandemian aikana, kaunis kevätsää on saanut ulkoilijat liikkeelle sankoin joukoin

sisällön kuvaus: Toinen pääsiäispäivä Viikissä koronapandemian aikana, kaunis kevätsää on saanut ulkoilijat liikkeelle sankoin joukoin. Monet tarkkailevat lintuja, jotkut kävelevät sauvojen kanssa tai ilman, pari pyöräilijää pitää taukoa. Kuva on otettu kohti itää,

taustalla näkyy Purolahden

lintutorni ja sähkölinjan takana Siilitien kerrostaloja Länsi-Herttoniemessä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Toinen pääsiäispäivä Viikissä koronapandemian aikana, kaunis kevätsää on saanut ulkoilijat liikkeelle sankoin joukoin

Tallennettuna: