Haku

muistoraha; Carl Nathanael af Klercker

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Carl Nathanael af Klercker

fyysinen kuvaus: Etusivu: rintakuva miltei edestä; univormu, rinnassa Miekkaritarikunnan rintatähti (väärin piirretty). Takasivu: talvinen maisema; etualalla aukea oikealla mäntymetsää, jossa K. ratsailta laskeutuneena nojautuen vas. kädellään miekkaansa. Alempana

marssii hänen ohitseen sotaväkeä, taustalla Hämeen linna ja K. seisoen harjun laella. Alhaalla 1808-1809 sodan aikainen sapeli laakerinoksan keskeltä ympäröimänä, vuosiluvut 1808-1809. Leima: J. Munsterhjelm, Num.F. i F. - MCMXXIV, Oertel. Sapelin

kaaren alla: VI LITTE PÅ HVARANDRA, VI PÅ HONOM HAN PÅ OSS.

Tallennettuna: