Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

puukko ja tuppi; puusepän

fyysinen kuvaus: Kapeateräinen heloitettu kauhavalais-mallinen hiiliteräspuukko. Varsi on tummansininen ja terässä verikuurna. Tuppi ruskeaa nahkaa heloituksilla. Tummansinisessä varressa kaksi punamustavalkoista raitaa heloitusten rajalla. Tupen ylähelassa

kaareva

nelirivinen yksinkertainen pistekoristus, jonka kummassakin reunassa kaksi vinoneliötä, runsaasti nahkapakotuksia: sahanteräkuviota,

ristineliötä, avattu peilikuvakukkakuvio; alahelassa suora kaksirivinen pistekoristus.

Alahelan kaarevassa päässä kauhavalais-mallille tyypillinen pikkupallo.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puukko ja tuppi; puusepän

Tallennettuna: