Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Lasipalatsin Bio Rex -elokuvateatterin neonvalomainos.

sisällön kuvaus: Bio Rex -elokuvateatteri avattiin vuonna 1936. Nykyään se on osa samassa rakennuksessa toimivaa taidemuseo Amos Rexiä. Näkymä Bio Rexin kattoterassilta Mannerheimintien reunassa kulkevaa leveää kevyen liikenteen väylää pitkin kauppakeskus Forumin ja Stockmann-tavaratalon suuntaan. Kattoterassille pääsee elokuvateatterin lämpiöstä. Vasemmalla Mannerheimintien toisella puolella Sokos Helsinki -tavaratalo.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lasipalatsin Bio Rex -elokuvateatterin neonvalomainos.

Tallennettuna: