Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Kauppatorilta Katajanokan suuntaan

sisällön kuvaus: Näkymä Kauppatorilta Katajanokan suuntaan. Kanavarannan ja Katajanokanlaiturin kulmassa sijaitsee 1897 valmistunut Norrménin talo ja sen vieressä kohoaa vuonna 1868 valmistunut Uspenskin katedraali. Vasemmalla Marspaviljonki, joka valmistui

Gustaf

Nyströmin suunnitelmien mukaan 1894 (purettiin 1925). Se toimi höyrylaiva Marsin matkustajapaviljonkina. Höyrylaiva Mars liikennöi Suomenlinnan ja kauppatorin välillä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Kauppatorilta Katajanokan suuntaan

Tallennettuna: