Haku

merkki; Suomen Merimieslähetysseuran 50-vuotisriemujuhla; rintamerkki, osallistumis-

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Suomen Merimieslähetysseuran 50-vuotisriemujuhla; rintamerkki, osallistumis-

fyysinen kuvaus: Pyöreä pahvinen rintamerkki. Merkin etupuolelle painettu kuva purjelaivasta ja teksti: Merimieslähetys 1875 - 1925 Sjömanmissionen. Kääntöpuolella painatus: Suomen Merimieslähetysseuran 50-vuotisriemujuhla Helsingissä

8-11 p:nä lokak. 1925 - Finska Sjömansmissionssällskapets 50 -års jubileum i Helsingfors d. 11-14 okt. 1925. Molempien yläreunat revenneet.

Tallennettuna: