Haku

Kuvassa Kellariteatterin väkeä Liisankadulla

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kuvassa Kellariteatterin väkeä Liisankadulla

sisällön kuvaus: Kuvassa Kellariteatterin väkeä Liisankadulla. Elannon kokoelma.

Kellariteatteri aloitti Helsingin Nuorisoteatterin nimellä ja ensimmäisiin jäseniin kuuluivat mm. johtaja Aino Lehtimäki, sekä Esko Salminen (kuvassa takana keskellä), Antti Litja, Katriina Rinne, Sinikka Hannula, Ritva Vepsä, Liana Kaarina ja Orma

Aunio. Ensimmäinen näytelmä,

Onnen Päivät, valmistui keväällä 1957, samana syksynä sai ensi-iltansa Ruma Elsa.

Tallennettuna: