Haku

ohjelma, mainos; Työläisnuorisoviikon

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

ohjelma, mainos; Työläisnuorisoviikon

sisällön kuvaus: Päivät yhä pimenevät kylmyys lisääntyy. Työläisnuoriso, tytöt ja pojat, teitäkin se koskee. Tiedättekö te velvollisuutenne, tiedättekö mitä teidän oman etunne vuoksi olisi tehtävä?

Opastaakseen teitä tässä järjestää Helsingin sos.-dem. Nuorisoseura Helsingissä marraskuun 12-19 välisenä aikana Työläisnuorisoviikon, jonka kuluessa tullaan eri osissa kaupunkia levittämään Työläisnuorisokirjallisuutta "SOS.-DEM. NUORISOLIITTO

10-VUOTTA" ja "NUORISOA".

Uusien jäsenten vastaanottotilaisuuksia järjestetään kolmena päivänä nim. tiistaina, torstaina ja lauantaina.

Tiistaina marraskuun 14 p:nä klo 8 i.p. - Nuorisokokous - Uusia jäseniä otetaan! - Pääsy vapaa!

Torstaina marraskuun 16 p:nä klo 8-12 i.p. - Perhe- ja uusien jäsenten vastaanottojuhla - Uudet ja vanhat jäsenet vapaasti.

Lauantaina marraskuun 18 p:nä klo ½8-12 i.p. - Nuoriso- ja uusien jäsenten vastaanottojuhla - Uudet jäsenet vapaasti, muut maksamalla 1:-.

Kaikki tilaisuudet ovat seuran huoneustolla Heikink. 24.

Uusia jäseniä aletaan kirjottaa tuntia ennen kunkin tilaisuuden alkua.

Hankkikaa itselleni nuorisokirjallisuutta! Lukekaa sitä. Monella teistä ei ole kotia eikä perhettä. Liittymällä nuorisojärjestöön, tulette te järjestyneen työläisnuorison suuren perheen jäseneksi. Yhdessä hankimme me kodin.

Tallennettuna: