Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

nyörinäyte; näytetaulu 111

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

nyörinäyte; näytetaulu 111

fyysinen kuvaus: Pahvinen näytetaulu, jossa nyöri- ja punosnäytteitä. Lindattuja kortti- ja adressitupsuja, 1910 - 1930. Taustapuolella vasemmassa kulmassa on tarra, kullan värinen kaksoismitali. Vasemmanpuoleisessa mitalissa on teksti SUOMEN MESS(UT) FINLANDS

MÄ(SS) ja

keskellä leijonan pää ja se peittyy osittain toisella mitalilla, jossa on teksti 1955 LAATUKILPAILU KVALITETSTÄVLAN. Toisen mitalin keskellä on runsaudensarvia molemmissa käsissään pitelevä naishahmo.

Tallennettuna: