Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

sänky; N:o 30, "olympiaheteka"; putkisänky

fyysinen kuvaus: Kokoontaitettava metalliputkisänky, Joutjärvi Oy:n malli N:o 30 (jalat taittuvat alle), jonka pohja on tiheää metalliverkkoa. Maalattu ruskeaksi. Toisessa päädyssä valmistajan tuotemerkki ja toisessa päässä tarra, jossa kerrotaan kenen käytössä sänky

on

ollut olympialaisten

aikaan.

Jalat muodostavat suorakulmaisen, kulmistaan pyöreän renkaan. Lattiaa vasten tulevaan osaan on myöhemmin kierretty lilanvärinen muovinauha molemmissa päissä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

sänky; N:o 30, "olympiaheteka"; putkisänky

Tallennettuna: