Haku

tonttikartta; Charta öfver Appelbergska Åkerna på Tölö trakten af Helsingfors Stads mark

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tonttikartta; Charta öfver Appelbergska Åkerna på Tölö trakten af Helsingfors Stads mark

sisällön kuvaus: Charta öfver Appelbergska Åkerna på Tölö trakten af Helsingfors Stads mark afmätt af Undertecknad Läne Förste Landtmätare År 1833 Sim. Grönlund

Kartassa Appelbergin tonttia rajaa Krog gården, Stadens utmark, Herr Hof-Rådet Furuhjelms Villa ja tie toisella puolella Tölö Sockerbruks Arrenderade Ägor.

Tallennettuna: