Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

tuoli; pikkutuoli

fyysinen kuvaus: Selkänojallinen vihreäksi maalattu tuoli, jossa pehmustettu istuin. Suora

sarja, jalat kapenevat loivasti alaspäin, takajalat kaartuvat taaksepäin, etujalat suorat. Hartialaudan alareunassa kapea pallonauhakoriste. Vihreän maalin alla ruskea petsi. IrtoIstuin päällystetty vihreällä lehtikuvioisella kernimuovilla, alla

aikaisempi vaaleansininen puuvillakangas sekä niiden välissä ruskeasävyinen kudottu kangas. Istuimen alapuolelle etureunaan ruuvattu mäntyinen rima, kenties myöhempi lisäys tai siirretty, sillä kankaiden päällä. Istuin ainakin jossain vaihessa ollut

liimattu

paikalleen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tuoli; pikkutuoli

Tallennettuna: