Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kukitettuja tyttökoulun oppilaita opettajansa Elsbeth Freyn (1879-1954) kanssa Suomalaisen tyttökoulun juhlasalissa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kukitettuja tyttökoulun oppilaita opettajansa Elsbeth Freyn (1879-1954) kanssa Suomalaisen tyttökoulun juhlasalissa

sisällön kuvaus: Kukitettuja tyttökoulun oppilaita opettajansa Elsbeth Freyn (1879-1954) kanssa Suomalaisen tyttökoulun juhlasalissa. Pylväiden reunustama kateederisyvennys on oikealla. Taustalla köynnöksin koristeltua koulun interiööriä. Eslbeth Frey oli Helsingin

toisen suomalaisen tyttökoulun rehtori 1923-1949 sekä uskonnon opettaja.

Tallennettuna: