Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

tiski; pankkisalin, fragmentti, rakennusosa

fyysinen kuvaus: Levy- ja puurunkoinen komponentti tiskirivistöstä. Viilutettu mahongilla, varustettu intarsialla ja hammaslistalla, joissa materiaalina eeben, mustaksi värjätty päärynäpuu ja vaalea lehtipuu. Irtopanelit peittäneeteri komponenttien liitoskohdat.

fasadissa pystyseinä osin intarsioidun viilutuksen väri ruskeahko, yläreunan listan ja kannen mahongin luonnonllisen väriset. Tauspuolella maalattu välitaso nauloin kiinnitettyjen tukipuiden varassa, alatasossa ja sokkelissa jäänteet mattoliimasta ja

edellisten kulman messinkinen peitelista. Sisällä sähköasennusten jälkiä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tiski; pankkisalin, fragmentti, rakennusosa

Tallennettuna: