Sökning

opetustaulu; historian opetustaulu; Suomen Historiallinen kuvasto N:o 11 - Piispa Gezeliuksen kinkerit

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

opetustaulu; historian opetustaulu; Suomen Historiallinen kuvasto N:o 11 - Piispa Gezeliuksen kinkerit

sisällön kuvaus: Suomen historiallinen kuvasto -sarjan opetustaulu Piispa Gezeliuksen kinkerit. Kuva isosta tuvasta, jossa pappi pitää kinkereitä. Piispa istuu kunniapaikalla taaempana.

Sparad: