Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Pohjoisbaanalle, joka on pyöräily- ja ulkoilureitti Itä-Pasilasta pohjoiseen suuntaavan rautatien varressa

sisällön kuvaus: Näkymä Pohjoisbaanalle, joka on pyöräily- ja ulkoilureitti Itä-Pasilasta pohjoiseen suuntaavan rautatien varressa. Etualalla näkyy pyöräilijä peräkärryn kanssa. Valokuva on otettu Kullervontien kevyen liikenteen sillalta, joka kulkee ratapihan

yli

Käpylän aseman kohdalla. Näkymä avautuu kohti Helsingin keskustaa. Taustalla oikealla näkyy rahtiliikenteen paikoitusalue Pohjois-Pasilan ratapihan tuntumassa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Pohjoisbaanalle, joka on pyöräily- ja ulkoilureitti Itä-Pasilasta pohjoiseen suuntaavan rautatien varressa

Tallennettuna: