Haku

kartta, Helsingin asemakaava osoitekirjasta; Plan af Helsingfors 1903

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kartta, Helsingin asemakaava osoitekirjasta; Plan af Helsingfors 1903

sisällön kuvaus: Kartta esittää Helsingin aluetta Pasilasta etelään, Katajanokka ja Sörnäinen idässä ja lännessä Lapinlahti. Kartassa on mainittu katujen nimet, korttelien numerot, satamat, satamarata, puistot, hautausmaan ja uimalaitokset. Julkiset rakennukset

on merkitty mustalla ja numeroitu roomalaisilla numeroilla. Luettelo rakennuksista oikeassa alareunassa.

Tallennettuna: