Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kengät; avokkaat; naisen, malli Jacqueline, väri Berry, alkuperäispakkauksessaan

fyysinen kuvaus: Korkeakorkoiset naisen avokkaat marjapuuronpunaista liskokuvioista nahkaa. Kapea, pyöristetty kärki, mantelikärki, edessä koristesydännauhat. Piilokorokepohja, korkea, kapea korko.

Sisäpohja ja vuori vaaleaa punertavaa nahkaa, kannan kohta mokkapintainen. Pohja kovetettua nahkaa ja kumia.

Suorakulmainen irtokannellinen pakkaus vaaleanpunaista pahvia. Kannessa logo, päädyssä etiketti. Pakkauksessa vaaleanpunaiset suojapaperit, kenkätukina paperitupot ja pillimäiset muovitikut. Käyttämättömät.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kengät; avokkaat; naisen, malli Jacqueline, väri Berry, alkuperäispakkauksessaan

Tallennettuna: