Haku

NÄkymä Hotel Palacen edustalta, Eteläranta 10

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

NÄkymä Hotel Palacen edustalta, Eteläranta 10

sisällön kuvaus: NÄkymä Hotel Palacen edustalta, Eteläranta 10. Valokuva on otettu rakennuksen julkisivun pylväiden ja ulkoseinän väliin muodostuvasta käytävästä tuon käytävän suuntaisesti. Taustalla oleva henkilöauto on Eteläisellä Makasiinikadulla. Käytävän poikki

kulkee kaksi naista kantamuksineen. Mies seisoo kahareisin pylväiden välissä. Käytävän kävelytason yläpuolella näkyy hotellin valomainos.

Tallennettuna: