Haku

havaintoväline; koeväline; fysiikan havaintoväline

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

havaintoväline; koeväline; fysiikan havaintoväline

fyysinen kuvaus: Havaintoväline on mustaksi maalattu laatikko, jonka päältä ja kyljestä kulkee sisään hiilipuikot. Hiilipuikoissa on kiinni pyörityskiekot. Etusivussa on säädettävä lasilinssi. Kyljessä on punainen muovilevy, joka täyttää aukon. Yhdellä sivulla on liitin ja siipimutteri. Laitteesta lähtee kangaspäällysteinen sähköjohto.

Tallennettuna: