Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kirkkopuiston tyttökoulun oppilaat kansallispuvuissa koulun juhlatilaisuudessa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kirkkopuiston tyttökoulun oppilaat kansallispuvuissa koulun juhlatilaisuudessa

sisällön kuvaus: Kirkkopuiston tyttökoulun oppilaat kansallispuvuissa koulun juhlatilaisuudessa. Kuvassa näkyy neljä nuorta naista, kaksittain. Edessä seisoo kaksi tyttöä vierekkäin pitäen toisiaan kädestä. Kummankin takana on toinen oppilas, joka pitää

ensimainittua

hartioista kiinni ja kurkistaa olan yli katsoen etumaista naista kasvoihin. Valokuva on otettu salamalla hämärissä sisätiloissa, joten kaikki muu valokuvassa on jäänyt selvästi valokuvan pääaihetta tummemmaksi.

Tallennettuna: