Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Voitonparaati 16.5.1918; maalaus

sisällön kuvaus: Luonnos valkoisen armeijan voitonparaatia kuvaavaksi maalaukseksi. Kohtaus yläviistosta lounas-koillinen -suunnassa. Joukot marssivat Nikolainkirkon editse

ryhmittyäkseen torille. Portaiden alaosassa koroke. Ylipäällikkö Mannerheim

erottuu valkeana läikkänä, paraatia seuraava väkijoukko kuvattu massana.

Oikeassa reunassa lipputangosta laskeutuva Suomen siniristilippu, toinen

itäisen paviljongin nurkalla yhdessä sinikeltaisen lipun kanssa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Voitonparaati 16.5.1918; maalaus

Tallennettuna: