Haku

Helsinki, Lauttasaari, Särkiniemi

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki, Lauttasaari, Särkiniemi

sisällön kuvaus: Helsinki, Lauttasaari, Särkiniemi. Lauttasaaren eteläosassa Särkiniemessä sijaitsevan tykkipatteri 3A:n rintasuojan kivirakennetta, jossa sijaitsee kaksi ampumatarvikekomeroa. Särkiniemessä sijaitsee kaikkiaan kolme 1800-luvun jälkipuoliskon

tykkipatteria ja patteri 3A on

näistä keskimmäinen. Se on vuonna 1885 rakennettu ja koostuu kivi-maa-rakenteista. Tykkipatteri muodostuu kahdesta maavallin erottamasta tykkiasemasta Kuvattu kaakkoon.

Tallennettuna: