Haku

von Kothenin sisarukset; maalaus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

von Kothenin sisarukset; maalaus

sisällön kuvaus: Majuri Axel von Kothenin tyttäret hänen toisesta avioliitostaan Johanna Maria Pippinköldin kanssa. Christina Maria Gustafva 12 vuotta, Sophia Mathilda Beata 9 vuotta, Josefina Fredrika 8 vuotta ja Johanna 6 vuotta. Heidän yläpuolelleen on kuvattu

enkelinä toiseksi vanhin sisar Antoinetta Lovisa, joka oli

kuollut 11-vuotiaana heinäkuussa 1828.

Tallennettuna: